Csehország 2007.05.31. - Ardsach

Ebben az országban a reggeli mindenhol 8tól áll a szobavendégek rendelkezésére? Annyi baj legyen, hiszen nagyon finom minden, és 9kor már indulhatunk is! A sok motorozás után jól esett a séta, s mivel bőségesen belakmároztunk nem raktunk el "elemorzsiát", csak valamennyi innivalót. Szerencsére még ez a késő reggeli óra is korainak bizonyult, alig volt kiránduló rajtunk kívül! Az időjárás újra az igényeinkhez igazodott: ragyogó a nap alkonyatig! :-)
Most kezdjem el ecsetelgetni, mennyire lélegzetelállító ez a hegység? Mondjam azt, hogy nem is tudtam, hogy nem csak Kínában, meg Amerikában (meg persze Törökországban) vannak ehhez fogható hegyek?Na jó, volt egy felejthető momentum a napban! Beültünk valami ladikba "csónakázni" egy "tökéletes" külsejű Barbie-fiú tanárbácsival és az osztályával. A fickónak még a bőre is olyan volt, mint a viasz. Aranyos volt, ahogy a tizenéves lányok versengtek a mosolyáért... Na szóval, ez a csónakázás, hát... ciki volt. De ennyi belefért.
Persze, hogy sikerült egész nap megállás nélkül gyalogolnunk, és nem ennünk semmit, úgyhogy mire estére a szállásra értünk az éhhalál elől az utolsó pillanatban megmenekülve, akkora habzsolást csaptunk a cseh konyha remekeiből, mint eddig talán sose:-)!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések